Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

7 stappen voor een goede voorbereiding van je website

7 Stappen Voor Een Goede Voorbereiding  Van Je Website

Ga jij je eigen website maken? Of ben je op zoek naar een webdesigner die dat voor je doet? Allereerst is het dan belangrijk om goed voor ogen te hebben waar je met je website naartoe wilt. Dit maakt het uiteindelijk designproces veel soepeler en sneller.


Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van mij de '7 stappen voor een goede voorbereiding' cadeau!

Géén spam! Na een mailserie waarin ik je nog meer tips geef die je helpt bij het voorbereiden van je website, ontvang je van mij max. 1 mail per week. Uitschrijven kan op ieder moment via een link onderaan de mails.

> Meer info

Ga niet voor zomaar een website, ga voor een website die werkt!

B&B Kuća Bajlo

Ik besef nu dat een goede voorbereiding heel belangrijk is

"Ik vond het jammer dat ik je boek niet ontdekt had voor ik aan mijn website begon. Er was in het begin veel te weinig nagedacht. Er is achteraf zoveel veranderd en aangepast wat ook veel geld en tijd kostte. Ik besef nu dat een goede voorbereiding heel belangrijk is. Dus dit boek is zeker een aanrader voor wie zijn eerste website maakt. Maar ook voor wie zijn website wil vernieuwen of aanpassen".

Griet Bajlo

B&B Kuća Bajlo

Een kijkje in je eigen winkel

"In een 7-stappenplan legt Monique goed uit wat je zelf kunt/moet doen om je site tot een succes te maken en wat belangrijk is om door Google gevonden te worden want als je niet gevonden wordt, besta je niet. Ze biedt je de helpende hand waar nodig en betrekt je bij het hele ontwikkelproces. Een kijkje in je eigen winkel zeg maar, leuk een leerzaam."

Claire van Ruth

Grafisch Ontwerper

Monique Delissen - Webcoach