Black Friday 2022 bij DIVI, 25% korting

De Black Friday 2022 van DIVI begint op dinsdag 22 november om 16.00 uur Nederlandse tijd en wordt meteen gevolgd door de Cyber Monday die duurt t/m 12 december.

Divi is jarig en viert dat met een korting van 20%

Eén keer per jaar viert Elegant Themes de verjaardag van het Divi theme met een leuke korting van 20%. Het ideale moment om dit veelzijdige thema aan te schaffen of te upgraden.

Maak unieke achtergronden met Divi maskers & patronen

De makers van het Divi theme hebben een nieuwe functie toegevoegd (maart 2022) waarmee je unieke achtergronden kunt maken voor je headers en secties.

Hoe maak je een Laposta aanmeld­formulier op je website in je eigen huisstijl?

Laposta is een e-mailmarketing programma en de perfecte tool om eenvoudig je nieuwsbrieven te maken en te versturen. Alleen dat aanmeldformulier voor op je website, dat ziet er best ouderwets uit.

Divi Review (2022): het beste thema voor je WordPress website?

Voor al mijn WordPress webdesign projecten gebruik ik het Divi thema, en dat is natuurlijk niet voor niets. Tijd voor een review!

Laposta of Mailchimp: welke kies jij om gratis nieuwsbrieven te versturen?

Laposta of Mailchimp? That’s the question... Twee e-mailmarketing aanbieders waar je tot 2000 mailadressen gratis gebruik van kunt maken voor het versturen

Rank Math en DIVI zijn nu eindelijk de perfecte match!

Rank Math en Divi werken perfect samen sinds de laatste update van de ontwikkelaars van de Rank Math plugin. Je kunt nu de SEO instellen in de Divi Visual Builder

Rank Math: de beste en fijnste WordPress SEO plugin? (Review)

Een goede WordPress SEO plugin mag zeker niet op je website ontbreken. Maar welke kun je nu het beste gebruiken? Lees hier mijn RankMath review.

5 handige plugins om je Gutenberg block editor uit te breiden

Sinds de komst van de Gutenberg block editor zijn best wel wat plugins te verkrijgen die nieuwe blocks toevoegen aan de editor. Ik heb er 5 voor je uitgelicht.

Back-up en herstel (of verhuis) je website met All-in-one WP Migration

All-in-one WP Migration is de perfecte plugin om een back-up van je website te maken èn weer te herstellen. Ook een verhuizing regel je eenvoudig...

Maak een plan voor je website, dan ga je zeker goed van start!

Voordat je begint met het maken of laten maken van een website is het belangrijk dat je een goed plan hebt, een goede fundering waarop je website gebouwd kan worden.

7 vaak voorkomende irritaties van website bezoekers (en wat je hier aan doet)

Het is enorm belangrijk dat je website bezoekers een goede gebruikerservaring hebben als ze op je website komen. Als ze geïrriteerd raken, dan ben je ze kwijt, en dat wil je natuurlijk voorkomen.

5 belangrijke plugins voor je WordPress website

Een belangrijke reden dat WordPress zo flexibel is, is de enorme keuze uit diverse plugins, een pakketje code dat je toe kunt voegen aan je WordPress installatie.

Hoe kies je een goede domeinnaam voor je website?

Het kiezen van een goede domeinnaam voor je website is belangrijk. Het wordt een onderdeel van je naamsbekendheid en herkenbaarheid. Het is daarom goed om hier tijd aan te besteden.

Met dit soort websites krijg je zeker geen succes!

Er bestaan verschillende typen websites die je kunt onderverdelen in succesvolle en niet succesvolle. Als je als ondernemer een website hebt, wil je natuurlijk ook dat je website succesvol wordt...

Hoe krijg je een goede voorvertoning van een link op Facebook?

De voorvertoning van een link op Facebook laat weleens te wensen over. Gelukkig kun je hier iets aan doen, en daar zijn twee manieren voor.

WordPress geïnstalleerd? Dit kun je het beste als eerste doen

Het is je gelukt om WordPress te installeren en je staat te popelen om meteen aan de gang te gaan. Even wachten nog…

Een favicon maken & toevoegen aan je WordPress website

Een favicon zorgt voor herkenbaarheid en professionaliteit. Als je hem niet in je WordPress website hebt staan, dan laat hij in het tabblad het icoontje van WordPress zien.

Wat is het verschil tussen een pagina en bericht in WordPress?

in WordPress. In eerste instantie zien ze er namelijk precies hetzelfde uit als je ze gaat maken. Of je nu op "nieuw bericht" of op "nieuwe pagina" klikt; je krijgt dezelfde WordPress editor te zien.

Wat is WordPress en wat zijn de voordelen?

Er zijn inmiddels veel verschillende tools en software om je website mee te maken. Er zijn hele bekende er ook minder bekende systemen. Een naam die je wellicht wel ooit gehoord hebt is WordPress.

De 3 populairste Page Builders voor WordPress

Als je zelf een WordPress website wil maken en niets van code weet, dan is het gebruik van een Page Builder om je website vorm te geven een goede oplossing.

Waarom het opbouwen van een mailinglijst zo belangrijk is

Veel startende ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk het opbouwen van een mailinglijst is. Ik geef je de belangrijkste redenen om het wèl te doen.

Wat zijn testimonials en waar plaats je ze op je website?

Als je goed bent in wat je doet, dan wil je dat uiteraard dat je potentiële klanten dat weten. Je kunt dat zelf kunnen vertellen aan ze, maar ja, hoe komt dat over?

Het beste WordPress theme kiezen voor je website, hoe doe je dat?

Een WordPress theme heb je nodig om je website aan de voorkant te kunnen laten zien. Hiermee bepaal je het voorkomen, het design en de uitstraling... Hoe kies je het beste thema?

Blogpost publiceren? Loop hem nog even na met deze checklist

Als je een blogpost geschreven hebt en de afbeeldingen geplaatst zijn, is het tijd om op ”publiceren” te drukken. Zelf voel ik dan altijd nog een lichte aarzeling. Is het nu echt wel goed zo?

7 redenen om vandaag nog te beginnen met bloggen

Heb ik eigenlijk wel een blog nodig op mijn website? Het antwoord is simpel: ja! Ik geef je 5 redenen om vandaag nog te beginnen met bloggen.

Zo werk je aan een succesvolle website! 15+ acties waar je direct mee kan starten

Als ondernemer wil je uiteraard een succesvolle website! Een die veel bezoekers en klanten trekt. Ik geef je 15+ tips die je hierbij kunnen helpen.

De kleuren van je website bepalen met deze 5 handige tools

De juiste kleuren van je website bepalen zijn onderdeel van een duidelijk herkenbare huisstijl. Ik heb 5 handige tools gevonden waarmee je de kleuren en kleurcombinaties van je website kunt bepalen

5 Onderdelen die absoluut niet mogen ontbreken op jouw website

Natuurlijk wil je dat je website bezoekers trekt, en helemaal dat deze bezoekers ook klant bij je worden. Gelukkig kun je hier zelf op verschillende manieren invloed op uitoefenen.

Wat je echt moet weten over het plaatsen van foto's op je website

Als je een website bezoekt dan is vaak het eerste wat je opvalt de foto’s. Zij bepalen voor het grootste deel de uitstraling op de website.

Met affiliate marketing beginnen in 7 stappen

Affiliate marketing is een verdienmodel waarbij je een mooi passief inkomen op kunt bouwen zonder dat je eigen producten of diensten hoeft te hebben.

Groove.cm [GrooveFunnels] 2022 review: De beste software voor je online business?

Groove.cm (voorheen GrooveFunnels) is een alles-in-één softwarepakket met daarin alle tools die je nodig hebt om je online business te starten en te laten groeien.

SEO

Screpy Review: een krachtige all-in-one Seo tool

Het goed bijhouden van de SEO van je website kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen, en al helemaal als je meerdere websites beheert. Een alles-in-één tool is dan een mooie oplossing.

De 9 beste tools voor social media management

Er zijn tegenwoordig een heel aantal apps waarmee je content kunt maken & plannen voor je social media. De 9 beste heb ik voor je op een rijtje gezet...

Boek: De Online Marketing Tornado

Met het boek de Online Marketing Tornado kan iedereen een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden.