Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

HEB JIJ EEN WEBSITE OF ONLINE ACADEMIE NODIG?

Ik regel het graag voor je!

Monique Delissen

JIJ BENT EEN COACH, TRAINER OF THERAPEUT

of een andere expert en je werkt vanuit je hart om anderen te helpen in hun kracht te staan.Daar ligt je passie & dat is je missie. Je beseft je heel goed dat een goede website je helpt om online nog meer klanten aan te trekken die gebaat zijn bij jouw programma’s of behandelmethoden. Je website is inmiddels verouderd en hard aan vernieuwing toe of je hebt helemaal nog geen website.


Je weet dat je aan de slag moet, maar hoe dan?

 • Je hebt echt géén idee waar je zou moeten beginnen.

 • Wat je zelf ook aan je website aanpast, het ziet er nog steeds niet uit zoals je voor ogen hebt.

 • De tijd die je kwijt bent om je website zelf te maken of te verbeteren besteed je veel liever aan datgene waar je goed in bent en waar je passie ligt.

 • Het liefste heb je wel volledige controle over je eigen website, maar is dat wel mogelijk?

 • Je zoekt de perfecte oplossing maar hebt geen budget voor een website van duizenden euro's.

 • WAAROM ZOU JE ALLES ZELF WILLEN DOEN?

  Dat is helemaal niet nodig...

  Herkenbaar wel overigens, zelf heb ik ook het liefste de volledige controle over alles wat in mijn bedrijf gebeurt. Maar inmiddels ben ik er ook achter dat het me heel veel tijd kost en frustratie oplevert als ik die dingen wil doen waar ik eigenlijk niet zoveel verstand van heb. De oplossing is loslaten en in handen geven van een expert die weet wat die doet. 

  Website Hatlopenwerkt!

  LAAT MIJ JE HELPEN...

  Net als jij ben ik gepassioneerd in mijn werk. Websites maken en het bedenken van online oplossingen voor andere bevlogen ondernemers, daar loop ik warm voor.

  Ik besef dat jij een mooie en effectieve online presentatie voor jouw bedrijf nodig hebt. Zo kun jij je expertise laten zien en die klanten bereiken waar jij het liefste mee wil werken. Ik snap ook dat je niet alle tijd van de wereld hebt, en dat je de tijd díe hebt het liefste besteed aan het helpen van anderen. En ik snap ook dat je, zeker als startend ondernemer, geen fortuin kunt investeren in je website.
  ZIJ GINGEN JE VOOR:

  DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN OVER MIJ

  WOW!

   'Via via ben ik met Monique in contact gekomen. Na de telefonische kennismaking is onze samenwerking van start gegaan. Die samenwerking liep van een leien dakje. Vlak voordat de nieuwe site de lucht in zou gaan, realiseerde ik mij plotseling dat ik waarschijnlijk uit mijn comfort zone zou moeten. Niets was minder waar, ik zag het resultaat en dacht direct wow! Zonder elkaar life te ontmoeten heeft Monique precies de site gecreëerd die mij past. Dat is een speciaal talent, dankjewel Monique.'

  Saskia Caviet

  Saskia Caviet Counseling

  TOP!

  'Monique is gedreven, bevlogen en serieus met haar werk bezig. Ze vindt het belangrijk dat haar klant tevreden is en zal alles op alles zetten om een perfect product of dienst te leveren. Zij wil graag jouw stijl en sfeer duidelijk krijgen zodat de website ook echt bij jou past. Ook heeft ze me goed geholpen bij het in kaart brengen van de juiste info voor de juiste doelgroep. Fantastisch om samen te sparren en dit resultaat te zien. TOP! Als digibeet is het een fijn gevoel te weten dat ik voor mijn vragen en hulp altijd bij haar terecht kan.'

  Simone Verbeek

  Hartlopenwerkt!

  Monique Delissen

  HOI, IK BEN MONIQUE

  WordPress webdesigner en webcoach. Mijn websites maak ik met WordPress en het Divi thema; een ijzersterke combinatie!


  Nadat ik je website opgeleverd heb, laat ik je niet in het ongewisse. Je krijgt van mij toegang tot een online handleiding waarin ik in diverse videomodules laat zien hoe je zelf je website bij kunt houden en kunt laten groeien.


  Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind dat jij volledig zelf de controle hebt over je eigen website.

  MEER OVER MIJ

   Contact

  Monique Delissen

  E: [email protected]

  T: 06-47189482

  Bedrijfsgegevens

  KvK: 69683271

  BTW: NL001697891B46