Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen

ONLINE LEEROMGEVING LATEN MAKEN

Online trainingen en cursussen zijn hot, en dat is niet voor niks! Met je eigen online leeromgeving kun je jouw expertise 24 uur per dag beschikbaar stellen voor je ideale doelgroep. Je kunt veel meer mensen helpen, krijgt meer vrije tijd èn je omzet gaat omhoog omdat je niet meer aan je uren gebonden zit.

Diwali Yoga Online

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

Je wil heel graag je eigen online academie maar je hebt echt geen idee waar je moet beginnen. Er is zoveel informatie en er zijn zoveel verschillende systemen dat je niet weet wat je moet kiezen, laat staan hoe je het zelf moet maken. Daarom blijf je uitstellen... Ondertussen zie je dat collega ondernemers het wel doen en ook succes hebben met hun online programma's.
 • Je bent niet technisch aangelegd en hebt geen tijd om het allemaal zelf uit te zoeken

 • Je hebt genoeg materiaal om cursussen en trainingen van te maken maar hoe krijg je het online?

 • Je blijft maar uitstellen omdat je niet weet hoe je het aan moet pakken

 • Je bent bang dat je de boot mist als je het nu niet doet

 • Je zoekt iemand die voor jou de techniek uit handen neemt, zodat jij je volledig kunt concentreren op de inhoud

 • LAAT DE TECHNIEK MAAR AAN MIJ OVER

  Ontelbare uren heb ik gestoken in het onderzoeken en testen van software voor het opzetten van een online leeromgeving. Voor mij moest dat een platform zijn dat zowel flexibel, gebruiksvriendelijk èn betaalbaar is. 


  Hier kwam de combinatie van WordPress en Learndash uit. Beide kan ik inmiddels dromen zodat ik in relatief korte tijd voor jou je complete online leeromgeving op kan zetten.

  EEN ONLINE LEEROMGEVING MET WORDPRESS EN LEARNDASH

  WordPress ken je waarschijnlijk al wel. Er is een grote kans dat jouw bedrijfswebsite hiermee gebouwd is. Zo'n 35% van alle websites in de wereld draaien op dit content management systeem (CMS).

  Learndash is WordPress plugin voor WordPress waarmee je je online academie kunt maken. Leandash is gemaakt door e-lerning experts en heeft enorm veel mogelijkheden:

  • Onbeperkt aantal cursussen en cursisten
  • Voortgang van cursisten bijhouden
  • Werken met toetsen en certificaten
  • Verschillende mogelijkheden voor toegang tot de cursussen
  • Studenten mailen vanuit het programma (individueel of groep)
  • Volledig in jouw huisstijl in te richten
  • Integraties met andere plugins
  • En nog veel meer...

  Een groot voordeel van deze combinatie is dat je online leeromgeving op je eigen hosting staat. Je hebt dus geen dure maandelijkse abonnementskosten. Het eerste jaar gebruik je gratis mijn Learndash licentie t.w.v. $189,-. Daarna kun je kiezen om je eigen licentie aan te schaffen of een bijdrage te doen in de mijne. 

  WooCommerce, het betaalsysteem voor WordPress heeft een volledige integratie met Learndash. Een cursus kan betaald worden met Ideal en de cursist heeft meteen toegang tot de training. In je dashboard worden je verkopen netjes bijgehouden.

  Zelf heb ik nu zo'n 3 jaar mijn online academie in WordPress met Learndash en ik ben hier zeer over te spreken. 

  Neem contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe online leeromgeving. 

  LATEN WE PRATEN!
  Diwali Yoga Online  IN 6 STAPPEN NAAR JOUW ONLINE LEEROMGEVING

  1.
  KENNISMAKEN

  Jij bent benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en boekt online een afspraak in via mijn agenda. We hebben een telefonisch gesprek of online meeting à la zoom en bespreken de mogelijkheden en verwachtingen. Als het voor jou goed voelt ontvang je van mij een persoonlijke en vrijblijvende offerte.

  2.
  VOORBEREIDEN

  Jij bent akkoord gedaan met mijn offerte en begint aan het verzamelen van het materiaal voor de inhoud van je leeromgeving. Of misschien heb je je cursussen of trainingen al helemaal uitgewerkt klaar staan. In dat geval ben je supersnel online!  3.
  BOUWEN

  Jij levert al je materiaal aan en ik start met het bouwen van de leeromgeving op mijn server. Ik stuur je eerst een schetsvoorstel voor het design en na jouw akkoord bouw ik de rest van je leeromgeving op.

  4.
  AFSTEMMEN

  Als ik de opbouw klaar heb dan krijg je van mij een link naar je leeromgeving en kun je er eens goed naar kijken. Jij levert mij feedback en eventuele correcties en ik pas de website verder naar jouw wensen aan. 

  5.
  LANCEREN

  Je online leeromgeving is nu helemaal klaar om officieel geboren te worden. Leuk! Ik zet je website op de servers van je hostingpartij onder een subdomein van je domeinnaam. Je ontvangt van mij de inloggevens en hij is nu helemaal van jou.

  6.
  NAZORG

  De eerste 14 dagen na de oplevering blijf ik je website monitoren en zorg ik voor de technische ondersteuning. Je krijgt van mij ook toegang tot de uitgebreide online handleiding waarin ik je met handige instructievideo's laat zien hoe je zelf veranderingen aan kunt brengen en verder kunt bouwen.

  Jouw online leerogeving

  JOUW ONLINE LEEROMGEVING

  Is een compleet pakket waarmee je je trainingen en cursussen eenvoudig kunt verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen is de inhoud maken, dan doe ik de rest.

 • Gemaakt met WordPress en Learndash

 • Gebouwd op jouw domein of subdomein (voorkeur)

 • 1e jaar gratis gebruik van Learndash  (t.w.v. $189)

 • Gekoppeld aan WooCommerce 

 • Integratie van jouw huisstijl

 • Toegang tot online handleiding

 • Na de oplevering zorg ik dat jij precies weet hoe je nieuwe academie in elkaar zit. Zo kun je hem makkelijk zelf verder laten groeien en het een online succes laten worden.

  “ DiwaliYogaOnline.nl is mijn tweede website, natuurlijk beide gemaakt door Monique. 

  Nu heb ik 2 goed lopende sites die perfect op elkaar aansluiten. Monique heeft me echt enorm ondersteund en kwam ook met inhoudelijk goede tips. Omdat ik goed ben in mijn vak maar geen digi wonder ben, heeft me dit veel werk bespaart. En heel erg fijn dat ik met haar kan sparren over wat werkt en wat niet en dat ik altijd bij haar terecht kan voor onderhoud. Zou niet zonder haar kunnen!”


  Anne Kanters

  Diwali Yoga 

  JE ONLINE LEEROMGEVING LAAT JE AL MAKEN VANAF €1450,-

  Neem contact met me op om jouw specifieke wensen te bespreken. Na ons gesprek maak ik een passende offerte voor je.

  BOEK JE ADVIESGESPREK

  CONTACT

  Monique Delissen

  E: [email protected]

  T: 06-47189482


  KvK: 69683271

  BTW: NL001697891B46