Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen
CONTACT

OVER MONIQUE

creatief • (zelf)bewust • spiritueel • natuurliefhebber • reiziger • minimalist • optimist

Monique Delissen Webcoach

HOI, IK BEN MONIQUE

Webdesigner in Tilburg met als specialisatie WordPress en het Divi thema. Hier maak ik dan ook (bijna*) al mijn websites mee. Met deze combinatie zijn de mogelijkheden haast eindeloos en is het prettig websites bouwen. Daarnaast kan ik jou eenvoudig de werking van je website uitleggen. Duidelijk, zonder ingewikkelde, technische hocus-pocus. 

Hiervoor heb ik een online training ontwikkeld, waar je toegang tot krijgt als je website af is. In een aantal videomodules laat ik je stap voor stap zien hoe je website in elkaar zit, hoe je hem bij kunt houden en verder kunt laten groeien. Zo heb jij zelf de volledige controle over jouw website. Superhandig!

*Sinds augustus 2020 heb ik me tevens op het Groove platform gestort. Een alles-in-één oplossing voor je online business, deze website is hier ook mee gemaakt :-). Als je hier meer over wil weten neem contact met me op en ik vertel je er alles over. 
Monique Delissen - Webcoach

In 2017 ben ik voor mezelf begonnen als webdesigner met mijn bedrijf Qwebstudio. Gestart vanuit de droom om mooie en succesvolle websites te maken voor ondernemers die net als ik durven dromen. Websites die ervoor zorgen dat jij je ideale klanten aantrekt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent en het liefste doet; anderen helpen.

Begin 2022 heb ik de naam van mijn bedrijf veranderd naar mijn eigen naam vanuit de innerlijke behoefte aan nóg meer authenticiteit. 

Naast mijn creatieve loopbaan heb ik een behoorlijke tijd in de hulpverlening gewerkt als begeleider en coach. Hier heb ik geleerd om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen voor jouw online presentatie en dat vertalen in een mooie en goed werkende website.

Gaan we samen jouw droomwebsite maken?

BOEK EEN AFSPRAAK
Monique Delissen - WebcoachMonique Delissen - Webcoach

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpbare en heldere taal. In een paar duidelijke stappen werken we samen naar de livegang van jouw website toe en ook hierna blijf ik voor jou goed bereikbaar.

Neem contact me me op zodat we kunnen kijken wat we samen kunnen doen om voor jou een succesvolle website neer te zetten. 

Monique DelissenMonique Delissen

GEK OP MIJN WERK, MAAR OOK OP...

 • Vroeg opstaan en de dag beginnen in een stille wereld

 • Mooie fietstochten maken met mijn Santos Travelmaster

 • Lekkere koffies (nee, nee, geen filterkoffie)

 • Reizen, reizen, reizen... reizen

 • Thais eten

 • Spannende thrillers lezen en kijken, liefs Scandinavisch

 • De wonderen van de natuur

 • Had ik al gezegd reizen? :-)
 • Naast mijn creatieve loopbaan heb ik ook een behoorlijke tijd in de hulpverlening gewerkt. Hier heb ik het vermogen ontwikkeld om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen hoe jij je naar buiten toe wilt presenteren en welke klanten je wil bereiken.

  Wow mijn nieuwe website is geboren! Wonderschoon op Laptop EN mobiel. Lieve Monique Delissen, je hebt een volmaakt kind gebaard. Je kon van tevoren niet bedenken wat er allemaal verborgen lag in mijn site. Gelukkig gaf het je ook een DOT inspiratie. JIJ bent aan KANJER, een rots in de branding. Ik kan je van HARTE aanbevelen. Er komt LICHT uit ?

  Yasmin Verschure

  yasminverschure.nl

  “Fijn om samen te werken met Monique door de persoonlijke benadering, ondanks dat we alleen via Skype contact hebben gehad. monique heeft een goed gevoel voor de vormgeving en voor wat wij zoeken en over willen brengen. Bedankt Monique!”

  Iris de Brouwer

  Local in Naples

  CONTACT

  Monique Delissen

  E: [email protected]

  T: 06-47189482


  KvK: 69683271

  BTW: NL001697891B46