Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen
CONTACT
Praktijk de LevensknoopPraktijk de Levensknoop

PRAKTIJK DE LEVENSKNOOP

Danny van Boxtel is in 2008 haar praktijk ‘De Levensknoop’ gestart in Bladel. Een praktijk die ontstaan is vanuit het verlangen om op haar eigen wijze en met haar eigen wijsheid mensen te begeleiden. Binnen de praktijk maakt Danny gebruik van verschillende werkvormen, technieken en methodes om haar klanten te begeleiden om de weg naar binnen te gaan maken, en zo beweging te krijgen in de vraagstukken die men heeft.


Opdracht:

Een frisse, nieuwe WordPress website in de reeds bestaande huisstijl kleuren. Duidelijk en gebruiksvriendelijk qua opzet, en een goede combinatie van tekst en beeld.

WordPress webdesign

De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme. Als uitgangspunt is de WordPress Basis Website gebruikt, aangepast naar de wensen van de opdrachtgeefster.

NAAR DE WEBSITE

Top werk!

De samenwerking met Monique is een TOP samenwerking geweest. Monique bezit het talent om goed aan- en in te voelen hoe jij iets wilt en dit te vertalen naar beeld en kleur op je website. Zonder dat we super veel contact hebben gehad en we elkaar dus helemaal niet zo goed kennen, is het Monique in heel korte tijd gelukt om een website te maken voor mij die in kleur, beeld en sfeer echt helemaal past bij wie ik ben en wat ik doe in mijn praktijk.


Los van het zeer prettige contact dat we over en weer hadden, vond ik vooral ook de duidelijkheid in wie doet wat wanneer en hoe, heel fijn. Het is dan duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten en het maakt ook dat je allebei voortvarend aan het werk kunt. En samen dus tot een mooi eindproduct te kunnen komen.

Ben heel blij dat Monique mijn website heeft gemaakt!Kan het iedereen aanraden om met Monique contact op te nemen als je een website wilt laten maken!

Danny van Boxtel

Praktijk de Levensknoop

CONTACT

Monique Delissen

E: [email protected]

T: 06-47189482


KvK: 69683271

BTW: NL001697891B46