Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen
ReAttach TherapeutenHartlopenwerkt!

REATTACH THERAPEUTEN

Joyce Snijders, Sandy Snijders-Musters en Carlijn Pennings zijn werkzaam als ReAttach Therapeut in Tilburg en Etten-Leur. ReAttach is een kortdurende interventie en richt zich op het verbeteren van het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen.


Opdracht:
Joyce had al een eigen website voor haar activiteiten als ReAttach therapeute. Nu ze haar krachten gebundeld heeft met Sandy en Carlijn was het tijd voor een nieuwe naam én een nieuwe website.

WordPress webdesign

De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.

NAAR DE WEBSITE

Monique is daadkrachtig, gedreven en accuraat

Als ondernemer is het zaak dat je je realiseert waar je goed in bent en dat je de juiste mensen om je heen verzamelt die goed zijn in waar jouw kracht niet ligt. Voor het maken van de onze website heb ik daarin Monique gevonden. Monique is niet alleen daadkrachtig, gedreven en accuraat maar ze weet door goed te luisteren ook precies waar je naar op zoek bent als het gaat om wat je uit wilt stralen als bedrijf. Beter nog dan dat ik het zelf wist kwam ze met een vormgeving die precies was wat ik zocht. Ze houdt je scherp als het gaat om de vormgeving en inhoudelijk is ze kritisch waardoor je op een prettige manier bewust gemaakt wordt over wat je nu écht zegt over je dienstverlening en tot wie je je wilt richten. Nadat Monique onze website heeft gemaakt heeft ze ook onze folder ontworpen die daardoor perfect aansluit bij onze website waardoor het één geheel is geworden en een nog professionelere uitstraling heeft gekregen. Ik ben blij met het eindresultaat en erg enthousiast over onze samenwerking die ik als erg warm en betrokken ervaar. Uit deze samenwerking is ook de website voor mijn werk als therapeute ontstaan. Monique heeft me hierbij ook geholpen met welke tekst waar moest komen te staan en heeft ook mijn folder en visitekaartje ontworpen. Alles bij elkaar een prachtig geheel waar ik erg trots op ben.

Joyce Snijders

SenseZorg | ReAttach therapeuten

CONTACT

Monique Delissen

E: [email protected]

T: 06-47189482


KvK: 69683271

BTW: NL001697891B46