Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen
CONTACT
Yoga insideYoga Inside!

Yoga inside

Ingrid de Graaff van Yoga inside verzorgt diverse soorten yogalessen, vaste, wekelijkse lessen en ook lessen op maat. Bijzondere lessen wat betreft locatie, lengte of doelgroep. Voor de individuele yogi, (gelegenheids) groepen en ook voor bedrijven. Zij geeft yoga op meerdere locaties in de regio Eindhoven, en zowel binnen als buiten.


Opdracht:
Een overzichtelijke WordPress website in de huiskleuren van Yoga inside. Het diverse aanbod moest duidelijk gstructureerd zijn evenals de agenda voor de activiteiten zonder abonnement op diverse locaties.

WordPress webdesign

De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.

Aanvulling:
Begin januari 2022 hebben we een remake gedaan van de website. Ingrid had prachtige nieuwe foto's laten maken en daarop een mooi kleurenpalet afgestemd. De basis van de bestaande website is omgebouwd met nieuwe kleuren, afbeeldingen en een herorganisatie van secties. Zo ziet de website er helemaal fris en als nieuw uit.

NAAR DE WEBSITE


Monique, superbedankt!

Toen ik Monique voor het eerst ontmoette bevestigde dat het beeld dat ik van haar had door de mailings die ik al even van haar ontving. Ik had direct het gevoel dat ze me begreep. En toen we de samenwerking startten bleek dat ook: we hadden meestal maar weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen! Haar kennis en ervaring klinkt door in de keuzes die ze maakt, haar oog voor details en de adviezen die ze geeft. Ze is ook echt betrokken bij je. Zo ging ze actief op zoek naar een passende plugin om te zorgen dat ik mijn activiteiten goed op de site kan zetten, denkt ze mee over kleur- en fotogebruik en wat je waar op de site plaatst. Voeg daarbij hoe ze open staat voor en actief meedenkt over mijn ideeën en hersenspinsels, en je hebt een optimale samenwerking!


Monique, superbedankt! Je hebt me heel blij gemaakt: met de geweldige samenwerking (ook nog heel persoonlijk en met humor) en natuurlijk het prachtige resultaat: mijn website.

Ingrid de Graaff

Yoga inside

CONTACT

Monique Delissen

E: [email protected]

T: 06-47189482


KvK: 69683271

BTW: NL001697891B46