Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen
CONTACT

ONLINE TRAININGEN

Een overzicht van de online trainingen die op dit moment beschikbaar zijn. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het trainingsaanbod in 2022 verder uit te breiden.

Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

SNEL & EENVOUDIG NIEUWSBRIEVEN MAKEN MET LAPOSTA

Laposta is een enorm gebruiksvriendelijk e-mailmarketing programma en nog helemaal Nederlands ook. In deze stap-voor-stap videotraining help ik je op weg zodat jij razendsnel je eerste nieuwsbrief kunt versturen.

VERTEL ME MEER!ZO DANKBAAR VOOR DEZE TRAINING!

'Ik ben zo mega veel dankbaar voor deze training. Dankzij de stapsgewijze en duidelijke uitleg ben ik nu in staat om zelf nieuwsbrief en automatische mails te maken en vooral beheren. Het heeft me overzicht en veel waardevolle ondersteuning gegeven.
Dankjewel Monique!'

Iveta Hanusova

Iveta Hanusova Yoga

GEWELDIG!

'Je training is héél erg duidelijk. Je legt heel rustig werkelijk élke stap helder uit. Geweldig! Fijn ook dat t in modules is ingedeeld. Zo kun je in brokjes de info tot je nemen. Hoewel ik merkte dat ik meteen mee ging doen, en dus uiteindelijk uren achter de computer bezig was 😉'

Ingrid de Graaff

Yoga inside

DE TRAINING WAS TOP!

Dankzij de LaPosta training van Monique zojuist mijn eerste nieuwsbrief via LaPosta gestuurd. De training leverde mij enorme tijdwinst op. Want ja, LaPosta is op zich niet lastig, maar alles zelf uitzoeken kost nu eenmaal best wel veel tijd. De training was top!

Margriet Ravensbergen

Buro RaDer

START JE WEBSITE MET EEN GOEDE VOORBEREIDING

Een goede, succesvolle website start altijd met een goede voorbereiding. Altijd! Op die manier leg je een goede basis van waaruit je verder kan blijven bouwen. Daarbij scheelt het je enorm veel tijd.

VERTEL ME MEER!
Start je website met een goede voorbereidingWorkshop Wijzer in WordPress

WORKSHOPS & PRESENTATIES

De afgelopen twee jaar heb ik geen workshops en presentaties kunnen geven en dat wil ik heel graag dit jaar weer oppakken.

Wil jij graag weten als er iets op de planning komt? Laat dan even je naam en mailadres achter dan stuur ik je een berichtje.


CONTACT

Monique Delissen

E: [email protected]

T: 06-47189482


KvK: 69683271

BTW: NL001697891B46