Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Monique Delissen
CONTACT

WEBSITE LATEN MAKEN

Een duidelijke, professionele website die zorgt dat jij de klanten aantrekt die je aan wil trekken. Heb je interesse om door mij je WordPress website te laten maken? Dit kan al vanaf €850,-.

WordPress website laten maken

WORDPRESS WEBSITE

Je website wordt gemaakt met WordPress en het Divi thema. Met deze combinatie zijn de mogelijkheden haast eindeloos zodat jij precies de website krijgt die bij je past.

 • Professionele website die technisch goed in elkaar zit

 • Volledige gebouwd in jouw huisstijl

 • Goede vindbaarheid door ingebouwde SEO mogelijkheden

 • Volledig responsive, dus goed zichtbaar op alle apparaten

 • Persoonlijke aanpak, kwaliteit & uitstekende service

 • JA! DIT WIL IK  IN 6 STAPPEN NAAR JOUW NIEUWE WEBSITE

  1.
  KENNISMAKEN

  Jij bent benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en boekt online een afspraak in via mijn agenda. We hebben een telefonisch gesprek of online meeting à la zoom en bespreken de mogelijkheden en verwachtingen. Als het voor jou goed voelt ontvang je van mij een persoonlijke en vrijblijvende offerte.

  2.
  VOORBEREIDEN

  Jij bent akkoord gedaan met mijn offerte en begint aan het voorbereiden van het materiaal voor de website. Om je hierbij te helpen heb ik een superhandige online training voor je gemaakt. Stap voor stap begeleid ik je bij het verzamelen van de inhoud.

  3.
  BOUWEN

  Jij levert al je materiaal aan en ik start met het bouwen van de website op mijn server. Ik stuur je eerst een schetsvoorstel voor de homepage en na jouw akkoord maak ik de rest van de website volgens dit design. 

  4.
  AFSTEMMEN

  Als ik de opbouw klaar heb dan krijg je van mij een link naar de website en kun je er eens goed naar kijken. Jij levert mij feedback en eventuele correcties en ik pas de website verder naar jouw wensen aan. 

  5.
  LANCEREN

  Je website is nu helemaal klaar om officieel geboren te worden. Leuk! Ik zet je website op de servers van je hostingpartij onder je eigen domeinnaam. Je ontvangt van mij de inloggevens en hij is nu helemaal van jou

  6.
  NAZORG

  De eerste 14 dagen na de oplevering blijf ik je website monitoren en zorg ik voor de technische ondersteuning. Je krijgt van mij ook toegang tot de uitgebreide online handleiding waarin je leert hoe je je website verder kan laten groeien en onderhouden.

  GOED VOORBEREID OP PAD

  Je website start altijd met een goede voorbereiding. Een goede fundering zorgt voor een website die goed gevonden wordt door de klanten die jij graag wil helpen. Wat is het doel van je website? Welke bezoekers wil je aantrekken? Welke pagina's en onderdelen heb je nodig? Veel vragen en allemaal super belangrijk. Om je hierbij te helpen heb ik een online training ontwikkeld die je stap voor stap begeleid bij het beantwoorden van deze vragen. Zo weet je zeker dat je helemaal niets vergeet. 

  Start je website met een goede voorbereiding  ZIJ GINGEN JE VOOR:

  PRECIES DE WEBSITE DIE IK VOORAF IN MIJN GEDACHTEN HAD

  Ik ben zeer tevreden over mijn website. Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had! Modern, professioneel en zakelijk. En dat is de verdienste van Monique! Door goed te luisteren is ze als geen ander in staat om een idee om te zetten in een uitstekend resultaat. Ik heb prima met haar samengewerkt. Door een gestructureerde aanpak wist ik vooraf duidelijk waar ik aan toe was. Ze kan goed luisteren, is betrouwbaar, daadkrachtig en professioneel. Daarnaast is ze kritisch op de juiste manier. Tijdens het proces werd ik steeds enthousiaster over het eindresultaat. En het mooiste compliment dat ik aan Monique kan geven komt uit de reacties op mijn website: ‘Precies datgene waar je voor staat Jack, zeer herkenbaar’.

  Jack van Mechelen

  JvM Interimmanagement & Advies

  MONIQUE SUPERBEDANKT!

  Toen ik Monique voor het eerst ontmoette bevestigde dat het beeld dat ik van haar had door de mailings die ik al even van haar ontving. Ik had direct het gevoel dat ze me begreep. En toen we de samenwerking startten bleek dat ook: we hadden meestal maar weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen! Haar kennis en ervaring klinkt door in de keuzes die ze maakt, haar oog voor details en de adviezen die ze geeft. Ze is ook echt betrokken bij je. Zo ging ze actief op zoek naar een passende plugin om te zorgen dat ik mijn activiteiten goed op de site kan zetten, denkt ze mee over kleur- en fotogebruik en wat je waar op de site plaatst. Voeg daarbij hoe ze open staat voor en actief meedenkt over mijn ideeën en hersenspinsels, en je hebt een optimale samenwerking!

  Monique, superbedankt! Je hebt me heel blij gemaakt: met de geweldige samenwerking (ook nog heel persoonlijk en met humor) en natuurlijk het prachtige resultaat: mijn website.

  Ingrid de Graaff

  Yoga inside

  BEN JE ER KLAAR VOOR OM KENNIS TE MAKEN?

  Heb jij plannen voor je (nieuwe) website en wil je overleggen wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.

  BOEK JE ADVIESGESPREK

  CONTACT

  Monique Delissen

  E: [email protected]

  T: 06-47189482


  KvK: 69683271

  BTW: NL001697891B46